OXYGENEO BEHANDELINGEN

𝑵𝑰𝑬𝑼𝑾 𝒕𝒆 𝒃𝒐𝒆𝒌𝒆𝒏 𝒊𝒏 𝒅𝒆 𝒔𝒂𝒍𝒐𝒏.
3 behandelingen, in 1 apparaat!


Exfoliëren

We maken een keuze uit 1 van de 4 steentjes met actieve werkstoffen, afhankelijk van jouw huidconditie. De ingrediënten van het steentje komen los en gaan de dode huidcellen verwijderen, wat een positief effect heeft op bijvoorbeeld hydratatie, acné, pigmentvlekken en rimples. Door het bruisende effect, wordt zuurstof geactiveerd in je huid en dat is ook weer super belangrijk voor een huidverbetering in elke vorm!

Zuurstof

Belangrijk voor;

  • Doorbloeding
  • Opnemen van werkstoffen
  • Afvoeren afvalstoffen
  • aanmaak collageen
  • celvernieuwing insluizen

Ultrasoon

Je huid is helemaal actief gemaakt en kan nu heel goed werkstoffen opnemen. Dit wordt met de ultrasoon-kop en ook weer een afgestemd serum gedaan. De werkstoffen worden naar de diepere huidlagen getransporteerd. Heerlijk ontspannen.

Extra optie; Tripollar

Met deze kop, gaan we de gelaatscontouren verbeteren. Voor een strakkere, frissere uitstraling. Doordat we de diepere huidlagen gaan verwarmen, gaan collageenvezels zich samentrekken. Tevens wordt de aanmaak van collageen- en elastinevezels gestimuleerd.

Oxypods

Bij onze nieuwe behandeling kun je kiezen uit 4 soorten steentjes (Oxypods), waar de werkzame stoffen in zitten.

Welke kies jij?
Balance met Bamboo Carbon, om je huid te detoxen en de talgproductie te balanceren. Voor de wat vettere en acné-gevoelige huid.

Revive met Rode Alg, voor anti-aging. Verhoogt de collageenproductie en vertraagt het verouderingsproces.

Illuminate met Kojinezuur, om je huid te verhelderen. Voor donkere verkleuringen, pigmentgevoelige huiden en een frisse uitstraling.

Hydrate met Blue Spirulina om de droge huid te hydrateren en te kalmeren. Door hyaluron en vitamine B5, is je huid beter in staat vocht vast te houden en wordt je huidbarrière versterkt.

Detox met Niacinamide (Vit. B3), een sterke anti-oxidant die de vorming van vrije radicalen remt. Het beschermt je huid tegen huidveroudering en vermindert een onregelmatige teint.

De behandeling wordt aangevuld met de Image Skincare producten zoals je bent gewend. Dit is een prachtige toevoeging op jouw huidverbetering.

Recensies

Mijn huid ziet er super uit en voelt heerlijk aan. Volgens mij heb ik een Botox behandeling ondergaan.


Bedankt,

Tot de volgende keer!

Chat openen
Stel hier je vraag
❥ Hi Bellezza bezoeker!
Leuk dat je wat wilt vragen, waarmee kunnen we je helpen?

❥ Liefs,
BELLEZZA by bonnie