ACNE | ROSACEA | COUPEROSE

Wat is acne

Acne is een huidaandoening waarbij ontstekingen van de talgklieren vaak gepaard gaan met comedonen (mee-eters) en littekens. Veelal komt acne voor in de puberteit, door een verhoogde hormoonproductie. Echter, omdat er ook nog vele andere factoren een rol spelen bij acne, kun je ook na de puberteit nog last hebben van acne.

Hoe ontstaat het

Er zijn veel verschillende vormen van acne. Factoren die een rol kunnen spelen bij het onstaan van acne zijn:

  • Hormonen
  • Stress
  • Voeding (zoals suiker en lactose)
  • Zon
  • Cosmetica
  • Omgevingsfactoren

Wat kunnen wij eraan doen

Tijdens een intake (€65) gaan wij samen bepalen welke behandelmethode het best bij je past. Je krijgt de geadviseerde verzorgingsproducten in miniatuur mee naar huis om ongeveer een anderhalve week uit te proberen.
Wanneer je de volledige dag-en nachtverzorging hebt aangeschaft (hierbij krijg je de intake-kosten terug) gaan we een kuur starten met behandelingen.
Dit kan bijvoorbeeld met Peelingen en Facials van Image Skincare en ook het verwijderen van onzuiverheden. Per persoon verschilt de duur en de behandelmethode. Geen enkele huid is hetzelfde, dus zijn er ook geen standaard behandelingen. Soms slaat het productgebruik thuis en de behandelingen snel aan, soms vergt het wat meer tijd. Welke behandelingen of producten er ook gebruikt worden, er is altijd geduld nodig.

Wat kun je er zelf aan doen

Het is belangrijk om ook eerlijk naar jezelf te kijken, welke factoren nog meer een rol kunnen spelen bij je acne. Wellicht dat je door een simpele aanpassing in je leefstijl al een verbetering kunt creëren.
Om een behandelkuur te laten slagen en je huid te verbeteren, is het belangrijk je producten thuis goed en structureel te gebruiken.
Wanneer er wijzigingen zijn in medicijngebruik, voedingspatroon of andere omstandigheden, dien je dat ons altijd aan te geven zodat wij onze behandelmethode hierop kunnen aanpassen.

Vergoeding

Wij zijn ANBOS-gecertificeerd en in het bezit van een AGB-code. Hierdoor is het mogelijk om de behandelingen vergoed te krijgen via je zorgverzekering. Check hiervoor de polis om te zien of je in aanmerking komt.

Couperose en Rosacea

Bij Couperose heb je last van zichtbare kleine, rode en soms blauwe adertjes. Vaak door huidveroudering raken vaatwandjes verzwakt, maar ook erfelijkheid bepaalt de sterkte van de vaatwandjes.

Image Skincare heeft een effectieve lijn ontwikkeld, om vaatwandjes weer sterker te maken en roodheden te verminderen. De Vital C lijn. Hier zit een hoge dosis, verschillende vormen stabiele Vit. C in, wat een soort steunkous om de haarvaatjes legt. Tevens zijn er behandelingen voor te doen, om het optimale resultaat te behalen. Ook hierin geldt; consistentie, commitment en geduld zijn een vereiste. Hierin heb ik (samen met de klant) al vele mooie resultaten bereikt.

Chat openen
Stel hier je vraag
❥ Hi Bellezza bezoeker!
Leuk dat je wat wilt vragen, waarmee kunnen we je helpen?

❥ Liefs,
BELLEZZA by bonnie