OVER MIJ

Wat leuk dat je op mijn site aan het rond kijken bent en dat je wilt weten wie er achter Bellezza zit. Misschien ken je mij al, want ik ben ‘van Maasbracht’ zoals dat gezegd wordt.

Bonnie Paes- de Ruijter, geboren op 07-07-1989 en ik woon al een hele tijd in Stevensweert, waar overigens ook voor de helft mijn roots liggen.
Ik ben een Bourgondiër en vind het heerlijk om te sporten of tot rust komen in de natuur, samen met mijn hond en lieve man.

In 2011 ben ik gestart met mijn salon, met heel veel verschillende behandelingen. In de loop der tijd, ben ik steeds meer mijn eigen koers gaan varen en gaan ontdekken wat ik echt leuk vind.

Mijn uitgangspunt is altijd: Ik behandel jou, zoals ik dat zelf ook graag zou willen. Dat maakt dat ik mijn eigen manier van werken heb, zoals ik ook vaker terug hoor van klanten.

Iedere huid is anders, dus iedereen krijgt een persoonlijk advies. Dit is echt mijn passie. Ik pluis bijvoorbeeld jouw producten helemaal uit, zodat je ook precies weet waarom ze het beste bij je passen.
Past het niet zo goed bij jou of je huid? Dan zal ik je dat ook eerlijk zeggen.

Wenkbrauwen shapen en make-up zijn mijn andere twee passies. Heerlijk om je mooi te maken en ook weer te adviseren! Met uiteraard de meest gezonde producten voor jouw huid!

Zie ik je snel?

12,5 jaar Bellezza

2011-2023 Bellezza bestaat al 12,5 jaar! Ik zeg AL, want waar blijft de tijd!

Begonnen bij een kapsalon in hetzelfde pand en sinds 2016 aan de mooie haven van Maasbracht in een pand met meerdere cabines, voor verschillende behandelingen.

Weet jij wat Bellezza betekent? Schoonheid! In het Italiaans.

Awards

2015

2017

2018

2020

2021

2022